Evenimente News

O noua etapa pentru biroul nostru

Da, deși „Biroul de Frumusețe” este încă un proiect nou, a sosit timpul pentru o nouă etapă. Asta pentru că doar ideea și proiectul „Biroul de Frumusețe” sunt noi, activitatea noastră datând deja de ani buni.

De când și voi faceți parte din biroul nostru, prin participările voastre la întâlnirile (aproape) săptămânale în care povestim alături de o cafea bună la sfârșit de program despre frumusețe, business, îngrijire și carieră, a apărut nevoia unei reamenajări și schimbări de look. Dintr-un spațiu dedicat doar muncii de birou, prin rearanjări și redecorări, am creat exact ceea ce și numele o spune: Biroul de Frumusețe – Beauty & Business. Acum biroul nostru este și al vostru pentru că a devenit locul care combină perfect muncă de birou cu frumusețea. Am adus un nou look, mai cald, mai primitor, mai dulce, după cum l-au numit fetele care deja ne-au călcat pragul, mai… pentru voi!

Și da, „Biroul de frumusețe” a primit deja oaspeți pentru că ne-am dorit să marcăm această schimbare cu o mini-petrecere alături de persoane dragi care ne-au vizitat cu plăcere în ultima jumătate de an, cărora le-am pregătit mai multe surprize.  Urmăriți în clipul de mai jos cum a decurs această prima întâlnire pe care am numit-o Kick-Off Party, fiind petrecerea care reprezintă începutul unei noi etape, și ce surprize le-am pregătit fetelor.

S-at putea sa te intereseze

1 Comment

 • Reply
  Gabriela Stanescu
  12 februarie 2018 at 13:12

  Wow!! cat de bine arata! Unde e locatia asta?

 • Leave a Reply

   

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.