Frumusețe

3 tipuri de eyeliner si cum sa il alegi pe cel potrivit

Atunci cand alegeti un fard de pleoape, tus sau eyeliner, trebuie sa luati in considerare mai multe lucruri decat ati crede. Exista atat de multe tipuri diferite de tusuri, iar tipul pe care il alegeti va afecta foarte mult procesul de aplicare si rezultatul final.
De unde stii care este eyelinerul potrivit pentru tine? Iata tot ce trebuie sa stiti despre cele 3 tipuri de eyeliner – si cum sa il alegi pe cel potrivit pentru tine.

Eyelinerul gel
Pentru ce este: Eyeliner-ul gel ar putea parea intimidant la inceput, dar merita incercat daca aveti tendinta sa il folositi des.
Cum se utilizeaza: Se livreaza ambalat intr-un recipient mic, de obicei cu o pensula inclusa (desi puteti folosi orice pensula doriti)
De ce ne place: puteti obtine rapid o linie curata si precisa datorita formulei mai groase si pensulei precise. Puteti, de asemenea, sa schimbati pensula pentru a obtine rezultate diferite.

Eyelinerul lichid
Pentru ce este: Eyeliner-ul lichid este grozav pentru a crea linii curate si precise. Este recomandat pentru look-uri care necesita delicatete si precizie.
Cum se foloseste: vine intr-o varietate de forme; eyelinerele tip marker sunt mai usor de folosit decat micile flacoane cu pensule.
De ce ne place: aplicatoarele foarte subtiri fac posibila obtinerea de linii subtiri perfecte. Avand o perie incorporata in produs, le face mai usor de utilizat decat multe alte produse;  in plus ele tind sa vina intr-o gama mai larga de culori.
Recomandare: Tus lichid pentru pleoape Giordani Gold

Eyeliner stilou
Pentru ce este: tusul stilou este ideal pentru a crea smokey eyes.
Cum se foloseste: Ca un stilou! Trasati de-a lungul liniilor superioare si inferioare alege nelor si umpleti golurile usor.
De asemenea, puteti trasa linii mici sub gene pentru un aspect complet natural.
De ce ne place: eyelinerul stilou este grozav pentru un aspect subtil de zi cu zi, care nu este prea aspru. In plus, este ideal pentru a accentua si linia apei.
Recomandare: Tus-stilou pentru pleoape The ONE Jumbo 

S-at putea sa te intereseze

No Comments

Leave a Reply

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.