Despre noi

Biroul de Frumuseţe este fix aşa cum îi spune numele: combinăm lucrul la birou cu frumuseţea! Iar pentru că ne place atât de mult, ne dorim să împărtăşim şi cu voi ceea ce facem, fie aici pe site si in social media, fie chiar la noi în birou, la o şuetă ca între fete.

Discutăm despre frumuseţe, stare de bine, trucuri şi sfaturi utile, zâmbete, prietenie, iar pentru ca tot suntem la birou, discutăm şi despre carieră sau business în frumuseţe, delectându-ne cu o cafea bună şi ceai cu poveste…

În biroul de frumuseţe te vei întâlni şi vei sta la poveşti cu:

Roxana:

Am o carieră de 7 ani în domeniul frumuseţii şi am acumulat atât abilităţi de business şi leadership recunoscute la nivel internaţional, cât şi cunoştinţe de beauty şi despre cosmetice, în general. Tot legat de frumuseţe, dar şi de sănătate, sunt o iubitore de healthy food, şi totodată, pasionată de fitness pentru , nu-i aşa, frumuseţea, alimentaţia şi mişcarea merg mână în mână.

Camy:

Pasionată de lucrul cu oamenii, sunt Specialist în Relaţii Publice, dar şi Beauty Advisor pentru că, mai mult ca orice, iubesc frumuseţea. Pasiunea m-a împins la cursurile de Make-up de la Hollywood Beauty Academy pe care le-am absolvit cu succes, dar şi alte trainiguri în dermatologie şi cosmetice, iar de curând am pus bazele propriului studio de machiaj.

Încă mai eşti curioasă despre Biroul de Frumuseţe? Hai la o şuetă să vezi ce facem aici!

 

PS: Iar dacă vrei să faci şi tu parte din echipă, doar contactează-ne. Te aşteptăm alături de noi!

  • Produsele de make-up preferate « Roxana Sidoreac
    24 iulie 2017 at 17:58

    […] nu prea am abordat pe blog subiecte din aceasta zona pana acum pentru ca, in colaborare cu Camy, scriem cele mai bune sfaturi si recomandari pe birouldefrumusete.ro . Totusi m-am gandit sa va […]