Frumusețe

Importanța pudrei și sfaturi pentru alegerea ei

De ce pudra de față, dacă este folosită corect, este atât de importantă?
Pudra este utilizată pentru a fixa fondul de ten și anticearcănul pentru un aspect fresh. Atât fondul de ten cât și anticearcănul sunt ambele lichide și, prin urmare, nu au nici o putere de susținere. Pudra nu numai că setează machiajul, ci și reduce strălucirea excesivă a tenului. Când lumina cade pe fața noastră, luminează orice defecte cum ar fi porii mari, ridurile și alte imperfecțiuni.
Cu ani în urmă, pudrele compacte erau cele mai populare, însă acestea creau un aspect neglijat, accentuând ridurile fine și defectele. În zilele noastre folosim pudre libere, ușor de aplicat cu ajutorul unei pensule, fără a lăsă pudră suplimentară pe piele.

Cum alegem cea mai bună pudra liberă pentru tipul nostru de ten?
Fiecare dintre noi se încadrează într-una din aceste categorii de tipuri de ten: normal, gras, uscat, mixt și sensibil. În funcție de tipul de ten, trebuie să alegem tipul de pudra liberă.

Pentru tipul de ten normal, alegerea pudrei pulbere nu este o sarcină grea, deoarece femeile cu acest tip de ten, pot purta orice tip de pudra liberă. Cu toate acestea, din toate tipurile de pudre libere, este preferată pudra translucidă, deoarece în cazul în care sebumul în exces face să strălucească fața, pudra îl va absorbi.
Pentru pielea uscată, pudra liberă hidratanta este cea mai bună. Pielea uscată tinde să arate cu adevărat uscată în jurul ochilor și frunții. Astfel, se recomandă utilizarea unei pudre cu grad de hidratare infuzat, deoarece aceasta va hidrata pielea. Pudra translucidă pe bază de talc este adecvată pentru tipul de ten gras și mixt.
Apoi, din nou, există nuanțe diferite de pudre libere, care trebuie selectate în funcție de tonul pielii. De asemenea, puteți opta pentru pudra incoloră sau translucidă care va merge pe orice nuanță de ten.

Sfaturi

Evitați pulberea roz – aspectul roz nu va arată natural pe piele. În schimb, optați pentru pudrele incolore sau galbene, care vor arăta ca și tenul vostru.
Pentru a nu adăuga strălucire pe fața voastră, optați pentru o pudra mată.

                  Pudră The ONE Matte Velvet

Testați pudra, peste fondul de ten pentru a vă asigura că aceasta nu își modifică nuanța.

S-at putea sa te intereseze

No Comments

Leave a Reply

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.