Evenimente

Cum a fost intalnirea de ieri de la Biroul de frumusete

Ieri a avut loc a doua sueta la Biroul de frumusete, chiar daca vremea de afara a fost mohorata si a plouat aproape toata ziua, am ramas placut impresionata sa observ ca mai sunt persoane care nu s-au speriat de acest inconvenient si nu au lasat cativa stropi de ploaie (sau mai multi) sa le strice planurile.

Asa ca, la ora stabilita ne-au calcat pragul Biroului de frumusete doua doamne foarte dragute si elegante, mama si fiica.

Au aflat de evenimentul nostru inca de saptamana trecuta si au confirmat prezenta de pe atunci.

Si-au dorit sa vina mai mult pentru a se relaxa dupa o zi incarcata la birou si sa afle cateva tehnici de machiaj in functie de fizionomia fetei lor.

Am stat la povesti in fata unei cesti calde de cafea, in ciuda vremii de afara, am ras si buna dispozitie se simtea in tot biroul.

Cami a desconspirat in sfarsit tema de make-up pe care doreste sa o abordeze, si anume machiajul de seara, si s-a potrivit la fix cu Andreea care avea cateva nelamuriri privind acest tip de make-up. Asa ca, s-a lasat rasfata beneficiind de o transformare radicala si muulte sfaturi utile referitor la produsele potrivite tipului ei de ten, cum sa-si aleaga un fond de ten sau cum sa-si contureze pometii.

Doamnele au fost foarte incantate de acest concept al nostru si au ramas placut impresionate. Au promis ca o sa revina cat de curand, mai ales ca nu se asteptau ca aceasta intalnire sa decurga atata de relaxant si prietenos.

La final au avut parte de o mica surpriza din partea noastra, ne-am luat la revedere si abia atunci am sesizat ca ploaia se oprise de ceva timp.

S-at putea sa te intereseze

No Comments

Leave a Reply

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.