Frumusețe

Balsamul de par si rolul acestuia

Indiferent ce tip de par aveti, trebuie sa introduceti in rutina voastra de ingrijire un balsam de par special creat pentru nevoile scalpului vostru.

Fiecare radacina de par are o glanda sebacee. Fiecare fir de par de pe capul nostru creste individual, deoarece sebuum din glanda acopera fiecare suvita. Atunci cand sebumul din glandele seboree naturale nu este capabil sa ajunga si sa acopere toata lungimea firului, parul se usuca si se deterioreaza, ceea ce duce la caderea parului.
De aceea aveti nevoie de balsam de par pentru a hrani intregul fir, de la radacina, pana la varf. Balsamul nu este optional, ci este o necesitate absoluta.
Astazi descoperim impreuna 5 lucruri pe care probabil nu le stiati de balsamul de par.

Sunt produse uimitoare de styling
Balsamurile de par se pot dovedi a fi produse excelente de styling. Daca doriti sa aveti acel aspect ondulat, pulverizati o cantitate mica de balsam pentru a umezi parul si prindeti parul intr-o coada.


Balsamul de par hidrateaza foliculul  

Iernile se pot dovedi aspre pentru parul vostru. Uscarea poate face parul fara aspect si uscat. Dar nu va faceti griji! Aplicati un balsam de par direct pe scalp cel putin o data pe luna. Acest lucru va elimina aspectul uscat si va va lasa parul moale.

Balsam inainte de sampon
Acest lucru poate fi un soc pentru multi, deoarece folosirea balsamului dupa sampon este o practica obisnuita. Dar folosirea balsamului inainte de sampon poate creste volumul parului.

Acelasi balsam nu functioneaza pentru toata lumea
Alegerea balsamului vostru ar trebui sa se bazeze strict pe textura parului pe care il aveti. Pentru persoanele cu par subtire, recomand un balsam volumizator, iar daca aveti par gras, alegeti un balsam formulat cu mai putin ulei.


Nu aplicati balsam pe radacini

Evitati radacinile in timp ce aplicati balsam. Incepeti de la capete si aplicati pana la jumatatea parului. Aceasta este cea mai buna modalitate de a va hidrata firul de par.

S-at putea sa te intereseze

No Comments

Leave a Reply

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.