Frumusețe

5 moduri de aplicare a blush-ului

Ne place sa ne gandim la fardul de obraz ca fiind destul de simplu de manevrat. Nu este ceva complicat de facut sau stapanit, nu exista linii perfecte ce trebuie trasate, și arata minunat pe orice tip de ten. Dar, de asemenea, cred ca aplicarea blush-ului inseamna mai mult decat simpla lui aplicare pe obraji.
Cu blandete si atentie, blush-ul poate schimba aspectul formei fetei in moduri surprizatoare si fara prea mult efort. Jucati-va cu metodele de aplicare de mai jos si alegeti-va tipul de aplicare preferat. Rezultatele va pot surprinde!

1. Aplicare blush central


Pentru cei care doresc sa-și atenueze structura osoasa sau sa aibe un contur al fetei mai patratos, aceasta metoda de aplicarea blush-ului poate fi piesa de rezistenta. Aplicati blush-ul prin miscari circulare in centrul obrazului. Va avea un efect de rotunjire asupra intregii tale fete.
Mai mult, fardul de obraz aplicat central poate avea un efect de largire asupra ochilor. Realizat corect, vei arata ca o papusa.

2. Aplicare blush zona inferioara
Daca fata ta are o forma lunga sau barbie proeminenta, puteti reduce acest aspect, aplicand blush chiar sub pometi – sub osul zigomatic.
Acest lucru creeaza iluzia subtila a faptului ca obrajii sunt plasati putin mai jos si vor alunga partea superioara a fetei pentru a va mentine totul echilibrat.

3. Aplicare blush zona superioara
Popular in Japonia, blush-ul sub ochi poate crea fie un aspect palid, sau tineresc, care ar putea fi vazuta ca o extrema pentru unii. Cu toate acestea, aplicarea blush-ului in zona de sub ochi, poate face o fata scurta sa apara mai lunga.
Pentru fetele cu fete mici sau rotunde, merita sa incercati aplicarea fardului deasupra pometilor – aceasta este o alegere fericita daca este combinata cu un machiaj pe masura.

4. Aplicare blush zona exterioara


Conturul (aplicarea blush-ului in jurul pometilor si tamplelor) poate atrage focalizarea spre centrul fetei – un plus daca fata ta este mai mare.

5. Obraji plini


Acest tip de aplicare nu este pentru toata lumea, dar poate functiona minunat pentru persoanele cu fata in forma mai mare sau lunga. Aplicarea blush-ului in afara liniilor tipice poate scurta fata in mod semnificativ si poate chiar sa ii ofere alt aspect, in functie de faptul daca aplicati miscari rotunjite sau accentuate. Incercati blush intr-o nuanta subtila si evitati machiajul inchis al ochilor si rujurile intense. Acest lucru va face din obraji, atractia principala.

 

S-at putea sa te intereseze

No Comments

Leave a Reply

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.